Wednesday, April 18, 2018

D.I.Y Bantal comel

Hello peeps! Arini AD nak ajar macam mana nak buat bantal kereta sendri..haaa customized sket baru rasa bantal tu lebih beharga kan..yan...
Wednesday, April 11, 2018

Pasta animals from tesco

  Tergoda dengan pasta animals dari tesco AD terus grab satu..comel kan bentuk die..ibu bapa di luar sana boleh lah mnggunakan pasta a...
Monday, April 02, 2018

D.I.Y Primer base make up

Hye peeps, Right now AD ada cuti seminggu..sebab dah half term kat tempat AD..alhamdulillah..bila kerja di international school ni cuti ...
Wednesday, March 28, 2018

D.I.Y Plushie cat

Hello peeps! Hari ni AD nak citer pasal D.I.Y Plushie Cat ..senang je tau nak buat..AD buat ni sebagai hadiah utk kawan AD..die bru dapat...
Friday, March 23, 2018

Johari's Palacio

Address:   77, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor operation hours:  11Am until 11PM  Al kisahnya se...
Powered by Blogger.