Jadikan imaginasi anda realiti dengan personalised gift by Printcious



Pernah tak  berangan “kalau la dapat buat hadiah sendiri kan best” ataupun kalau jalan cari baju dok berangan nak tepek gambar sendri kat baju..lagi best klo sebesar alam gamba tu *itu melampau pernah tak fikir camtu? Untuk yang bercouple,nak letak I love you, you love me..aww soo sweet.Kira nya jadi designer untuk produk korang sendri..yeala nak bukak bisnes sendiri rasa macam jauh lagi perjalanan kan.. berangan jela yang mampu..atau pun bila nmpk beg cantik rasa mcam nak letak nama sendiri je dekat beg tu..Kalau nad cakap segala angan angan anda tu boleh ditunaikan percaya tak?macam mana? Meh nad story mori sikit. Tiada yang mustahil dengan Printcious. 


What is personalised gifts?  
Personalized gifts in the traditional sense are gift items that carry either person’s full name, first name, surname, monogram or initials on them. 

Terpulang pada anda bagaiman untuk membuat sesuatu design tersebut. Untuk seorang yang simple boleh letak signature pada mug. Macam macam anda boleh design seperti mug,bantal,tshirt,puzzle,keychain macam macam lagi.

Discount now!

Why buy personalized gifts?
This is a good question. Nad selalu ade problem bila nak mencari hadiah yang sesuai untuk diberikan pada kawan kawan atau ahli keluarga..nad perlukan sesuatu yang memorable,yang apabila mereka lihat hadiah tu,mereka tahu hadiah itu daripada nad..macam nad suka denesor,mungkin nad boleh reka mug denesor..so setiap kali mereka guna mug tu mesti teringat nad sebab gambar denesor..yeala kalau kita nak beli hadiah biarlah sesuatu yang practical and memorable kan.


When buy personalised gifts?

  Kalau tanya nad of course la anytime, perhaps for special occasion such as

 They will deliver it to your home on behalf of santa..haha kinda cool right.



Now let me introduce to you how to make it by yourself and buy it.



  1. This is the home page of it. Now you need to product..what kind do you like from t shirt, mug,key chain,pillow,and many more.

     


 

2. After you choose your product, you need to upload the design. I choose t shirt 

 If you can see here,you can also put wording here, they also have variety of fonts.




As usual I will go with denesor picture haha. Actually the picture is in blue colour. then I adjust the brightness,saturation and contrass to make it as black..because the shirt already white. 

 

 3. The last step just put it into your cart and proceed with the payment. Convenient and easy to do it yourself.

https://www.printcious.com/my

No comments:

Post a Comment