Bila tekak terasa perit

Tuesday, December 22, 2015
Dah lama nak tulis entry ni..tp asyik dok tertangguh jah..edisi kali ini jalan jalan habiskan duik..hahaha..al kisah selepas je pulang dari wedding office mate,beta dan geng no pain no gain, gegeh la mencari aktiviti untuk menghabiskan duit*sila jgn percaya..sebenarnya tekak memasing dah perit disebabkab sinaran matahari yang memancar mancar..errr knpa dgn penulisan beta kali ini? Takpeee abaikan jer.Member beta ni kaki cendol,so menapak la kami ke gerai yang fofuler kat seksyen 7 shah alam..alah yg masuk dalam tv3 tu..alaaa xtau ke..tkpe ni tgk ni..mungkin dpt tahu slpas tgk gamba..

Haaa da ingat ke..ha bagus3..aisehh teringat laksa die..perghhh terangkat wehhh..okeh la nak cari makan..lapa pulak rasa..hahah..until then..chill

9 comments:

  1. aha.. boleh cuba weekend ni.. ;)

    ReplyDelete
  2. nyum2.. cik en tag kamu disini http://www.nurfuzie.com/2015/12/australias-souvenirs-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam MS...saya pemenang End year seindah cerita by nieyl...sis adalah sponsor hadiah saya...macam mana nak tebus wang tunai RM10 dari sis yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf lmbt reply..bg sya details sis kat email sya yea..nurul_inc@yahoo.com

      Delete

Powered by Blogger.